Mielenkiintoiset projektit

Rahtisahaus on hauskaa, terapeuttista ja rentouttavaa

Puun sahaus Wood-Mizer-sahalla on hauskaa! Se on rentouttavaa ja terapeuttista", sanoo Jon Scott, sahamies New Yorkista, USA:sta. Jon Scott kiinnostui puutöistä ja puusta ollessaan 12-vuotias. "Lukiossani ei ollut puutyön kurssia, joten opettelin itse puusepäksi."

Wood-Mizer-sahat auttavat edistämään kasvua ja naisten voimaantumista Pakistanissa

Ciqam Green Solutions Private Limited, tunnettu myös nimellä Ciqam, toimii Pakistanin pohjoisosassa, lähellä Kiinaa, erityisesti Hunzan laaksossa. Tämä alue on tunnettu vuoristaan ja kylistään, noin 2500 metriä merenpinnan yläpuolella. Aikoinaan prinssien hallitsemassa Hunzan laaksossa on runsaasti perintökohteita.

Wood-Mizer LT15-saha vuoren huipulla Sloveniassa

Wood-Mizerin sahoja on maailman epätavallisimmissa paikoissa, kuten Sloveniassa 1 220 metrin korkeudessa merenpinnasta sijaitsevan vuoren huipulla, jossa sijaitsee Pyhän Annan katolinen kirkko. Kirkko rakennettiin yli 700 vuotta sitten, ja se on monien pyhiinvaeltajien pyhä paikka, sillä siellä on pyhäkkö - tummakasvoisen Neitsyt Marian veistoksellinen kuva.

Kuinka rakentaa taikareki Joulupukille?

Spoileri: tarvittiin räjähdys luovuutta, Wood-Mizerin siirrettävä saha, poppelia ja vähän taikuutta. Yhdistämällä puusepän roolin ja Wood-Mizerin siirrettävän sahan omistajuuden Gregg Turk pystyi rakentamaan uskomattoman uuden puisen reen Joulupukille.

Vanhan turistijunan junavaunujen kunnostus Espanjassa

Espanjalainen rautatieyhtiö RENFE Viajeros kutsui siirrettävän Wood-Mizer-sahan omistajan kunnostamaan neljä vanhaa Strawberry Train -junavaunua. Vaunut valmistettiin puusta lähes sata vuotta sitten.

Kiehtova projekti sahan tiimoilta: maatilalle rakennettu Mulberry Chapel Georgiassa, USA

Viimeiset 20 vuotta George Coker on haaveillut ja suunnitellut täydellistä lisäystä maatilalleen Carnesvilleen, Georgiassa. Kappelin rakentaminen tiluksille tarjoaisi ihanteellisen tilaisuuden laajentaa tilalla olevia mahdollisuuksia. Kappeli tarjoaisi tilat häille, tapahtumille ja aktiviteeteille, jolloin yhä useammat ihmiset voisivat nauttia tilan kauneudesta.

Meskitepuusta valmistettu puuhun rakennettu maja Arizonassa Yhdysvalloissa

Meskitepuu on hallitseva puulaji eteläisen Arizonan aavikkoalueilla ja tämä pensasmainen ja epäsäännöllisen muotoinen puu on vuosituhansien saatossa oppinut selviämään vaikeissa olosuhteissa. Luonnostaan epätäydellinen ja tiheä Sonoran aavikon samettimeskite inspiroi Arthur ja Valerie Floresia perustamaan ”Tumacacori Mesquite Sawmill” -nimisen sahan 20 vuotta sitten Tumacacoriin Arizonaan.

Kanadalainen kokemus: Kasvihuoneen rakentaminen

Vuosien ajan Stan Kujala unelmoi rakentavansa kasvihuoneen järven rannalla Kanadan Brittiläisessä Kolumbiassa Port Albernissa olevalle kiinteistölleen. ”Vaimoni ja minä olemme olleet intohimoisia vihanneksien viljelijöitä jo vuosia”, kertoo Stan. ”Olemme aina halunneet rakentaa kasvihuoneen pidentääksemme kasvukautta".

Puuleluautojen rakentaminen ”Operations Christmas Child” -hanke Yhdysvalloissa

Yli 50 vuotta sitten Postemanin perhe Yhdysvaltojen Länsi-Michiganissa osti neljä hehtaaria metsää. ”Joitakin näistä hybridipoppeleista istutin 30-35 vuotta sitten,” Ken kertoo. ”Mutta viime vuoteen asti en tiennyt, miksi olin ne oikeastaan istuttanut.” Viime vuonna Ken rakensi 10 000 puista leluautoa tilallaan kaadetuista hybridipoppeleista ja strobusmännyistä. Kysyt - miksi hän teki sen? Tietenkin Operation Christmas Child -kenkälaatikoita varten!

Vanhojen luostareiden entisöinti Bulgariassa Wood-Mizerin sahoja käyttämällä

Vuonna 1158 perustettu Bulgarian Etropolessa sijaitseva ortodoksinen Varovitetsin luostari muuntui keskiaikana hengellisen tiedon aarreaitaksi, jossa munkit kopioivat käsin liturgisia kirjoja. Luostaria entisöidään parhaillaan Wood-Mizerin kahden sahan avulla tarkoituksena entisöidä luostari tarkalleen alkuperäiseen asuunsa.

Tuotteet 1 - 10 kokonaismäärästä 17

Page
Tilaa uutiskirjeemme
Saat sähköpostipäivitykset erikoistarjouksista, uusista tuotteista ja kutsuista erikoistapahtumiin!