Puutavaran tuottajat

Wilson Enterprises kasvaa Wood-Mizer WB2000-teollisuussahajärjestelmän avulla

Michiganissa sijaitseva perheyritys Wilson Enterprises on toimittanut korkealaatuisia puutuotteita kodin sisustukseen, rakentamiseen ja käsityöprojekteihin vuodesta 1985 lähtien. Hiljattain yritys investoi Wood-Mizer WB2000-teollisuussahajärjestelmään, jolla se voi käsitellä tukit valmiiksi tuotteiksi omassa yrityksessään ja tarjota puutuotteitaan lähes 5 000 vähittäismyymälässä eri puolilla Yhdysvaltoja.

Skotlantilaiset sahat luottavat nykyaikaiseen Wood-Mizerin WB2000-teknologiaan voiton tuottamiseksi

"Skotlanti on kaunis maisemineen, lukuisine linnoineen ja arvaamattomine sääoloineen. Edinburghin pohjoispuolella matkustavat pääsevät Perthiin, jossa he saattavat luulla olevansa sivistyksen viimeisessä linnakkeessa, mutta vuorten takana onkin Inverness. Mikroilmastonsa ja hedelmällisen maaperänsä ansiosta tämä yllättävän lämmin pieni osa Pohjois-Skotlantia sopii erinomaisesti hyvän puutavaran kasvattamiseen", sanoo Novar Sawmillin omistaja Ronald Munro Ferguson.

Italialaisen perheen polttopuukauppa kasvattaa voittoa LT70-sahan avulla

Noin 50 kilometriä Roomasta koilliseen Stefano Chinin isoisä aloitti perheyrityksen vuonna 1929 myymällä käsin halkaistuja ratapölkkyjä. Stefanon isä kasvoi puuntyöstöalalla, ja kovalla työllä hän rakensi menestyvän polttopuuyrityksen. Stefano alkoi johtaa yritystä kokopäiväisesti vuonna 2007. Kolmannen sukupolven omistajana hän miettii jo oman poikansa tulevaisuutta perheyrityksessä.

Modernia ja tehokasta sahausta Latviassa

Latvialainen yritys PRO WOOD raportoi kolminkertaistaneensa tuotantovolyyminsä pitäen samalla työntekijämääränsä samana. Lisäksi muodostuva puujäte on laskenut merkittävästi sen jälkeen, kun he aloittivat Wood-Mizerin WM400-sahalinjan käytön.

Sahausta Ranskan Alpeilla: puun kauneus jokaisessa projektissa

Yvan Cometto, joka toimii puuseppänä pienessä kylässä Ranskan Alpeilla, valmistaa puutuotteita paikallisesta puutavarasta Wood-Mizerin sahaa käyttämällä. Hänen yrityksessään YC Charpentessa Yvan työstää puuta paljastamalla sen kauneuden. "En vaihtaisi tätä paikkaa mihinkään muuhun maailmassa," hän toteaa hymyillen.

Ruusupuun tuotanto Indonesiassa Wood-Mizerin LT20-sahaa käyttämällä

Indonesialainen yritys sahaa eksoottisia jalopuita myyntinsä kasvattamiseksi Kiinassa ja Japanissa. Yritys työllistää 150 työntekijää ja on parantanut liikevoittoaan Wood-Mizer LT20-sahan hankinnasta lähtien.

Wood-Mizer MP360 4-Kutterihöylä Kasvattaa Highlands-Sahan Tuottoa

Wood-Mizer MP360 4-kutterihöylä on yhdistänyt kaksi Wood-Mizerin sahalinjaa Highlands-sahalla Etelä-Afrikassa ja kasvattanut samalla yrityksen tuottoa.

Tilaa uutiskirjeemme
Saat sähköpostipäivitykset erikoistarjouksista, uusista tuotteista ja kutsuista erikoistapahtumiin!