Näyttelyt ja asiakaspäivät

Wood-Mizer LIGNA 2023 -messuilla: FROM FOREST TO FINAL FORM

18.05.2023

LIGNA 2023 -messuilla Hannoverissa, Saksassa, Wood-Mizer esitteli joukoittain uusia ratkaisuja ja koneita, joiden avulla asiakkaat voivat parantaa kilpailukykyään, vastata uusiin haasteisiin, toteuttaa erilaisia puuprojekteja ja ansaita rahaa muuttamalla tukit valmiiksi tuotteiksi. Yritys pysyy uskollisena tunnuslauseelleen From Forest to Final Form (Metsästä lopputuotteeksi).

LIGNA 2023 -messuilla esitelty Wood-Mizer Systems -järjestelmiin kuuluva teollinen sahauslinja

16.05.2023

Wood-Mizer Systems -järjestelmien sahauslinjat ovat nykyaikainen ja kattava teknologinen ratkaisu yrityksille, jotka haluavat lisätä tehokkuutta ja automatisoida tuotantoprosesseja. Kaikki linjat voidaan konfiguroida joustavasti asiakkaiden tarpeiden mukaan, ja maailmanluokan tekninen palvelu ja tuki varmistavat ongelmattoman käytön ja huollon.

Wood-Mizer esitteli parhaat puuntyöstökoneensa ja -ratkaisunsa LIGNA 2023 -messuilla

15.05.2023

Euroopan suurimmilla puuteollisuuden messuilla, LIGNAssa, Wood-Mizer esitteli täyden valikoiman puuntyöstötuotteitaan, mukaan lukien tunnetun valikoiman puuntyöstökoneita ja -laitteita viimeisteltyjen puutuotteiden valmistusta varten. Myydyimpien malliensa joukosta Wood-Mizer esitteli uusimmat koneensa ja ratkaisunsa puuntyöstöteollisuudelle – MP280-höylä-/muotoilukoneen ja MS750-paneelisahan.

Wood-Mizer esittelee innovatiivisia ratkaisuja sahaukseen ja puuntyöstöön LIGNA 2023 -messuilla

05.04.2023

Wood-Mizer valmistautuu esittelemään LIGNA-messuilla uusimpia sahojaan ja puuntyöstökoneitaan monille asiakkaille, kuten suurille ja keskisuurille sahoille, pienyrityksille, maanviljelijöille, käsityöläisille ja harrastajille.

Painopiste tuottavuudessa: Wood-Mizer LT70 HEAVY-DUTY sahalinjasto

02.06.2021

Wood-Mizer julkaisee uuden LIVE-lähetyksen, missä esitellään yksi Wood-Mizerin kestävimmistä sahoista, LT70 HEAVY-DUTY, varustettuna EG300-särmäyssahalla, kuormausrampeilla ja lajittelupöydällä. Verkkoesittely on suunniteltu tapahtuvan kesäkuun 10, 2021, ja se on myös nähtävissä YouTube-tallenteena.

Kuinka parantaa terän suorituskykyä? Uusi Wood-Mizerin LIVE-videosarja

17.03.2021

Wood-Mizer kutsuu sinut mukaan katsomaan sarjan LIVE-esittelyitä, jotka käsittelevät TERIÄ ja tarkemmin sanoen terän teroittamista, asettamista ja terätypin valitsemista. LIVE-lähetyksen aikana Wood-Mizerin asiantuntijat keskustelevat paremmista terän huoltokäytännöistä, esittelevät tarvittavat huoltotyökalut ja jakavat käytännön tietoja.

Wood-Mizer esitteli LIGNA 2019-messuilla laajan valikoiman uusia laitteita, jotka muuttavat tukit laudoiksi ja tämän jälkeen valmiiksi tuotteiksi

01.06.2019

LIGNA 2019 -messuilla Wood-Mizer vahvisti mainettaan johtavana konevalmistajana, joka pystyy tarjoamaan puuntyöstölaitteita sekä pienille verstaille että teollisuuslaitoksille, jotka harjoittavat puun ensimmäisen ja toisen asteen jalostusta. Wood-Mizerin laitteet antavat kaikille yrityksille vaihtoehtoisen näkökulman hyötyä vaikeista kilpailumarkkinoista, löytää uusia markkinarakoja ja samalla säästää arvokasta puuta ja energiaa.

Tilaa uutiskirjeemme
Saat sähköpostipäivitykset erikoistarjouksista, uusista tuotteista ja kutsuista erikoistapahtumiin!