Rahtisahaajat

Siirrettävä saha Ranskan vuoristossa: Sahausta kaikkina vuodenaikoina!

Siirrettävän Wood-Mizer LT70-sahan avulla ranskalainen sahuri Serge Jourdan sahaa paikallista puuta puusepille, tekee räätälöityjä sahauksia ja on käytettävissä milloin tahansa auttamaan muita Wood-Mizer-sahojen käyttäjiä Haut-Verdonin laaksossa Beauvezerissa.

Tukkien sahausta Ranskan Alpeilla siirrettävän Wood-Mizer LT70 -sahan avulla

Mikä on paras saha vuoristoalueilla työskentelyyn? Sahaustoiminta Alpeilla vaatii paljon luonnetta ja päättäväisyyttä paikallisilta sahureilta. Sahojen hinaaminen vuoristoteitä pitkin voi olla haastavaa jopa kokeneillekin sahureille. Puuntyöstötaidon ja käytännön tiedon lisäksi he tarvitsevat myös kunnolliset sahauslaitteet työnsä hyvin tekemiseksi.

Puuntyöstön opettelu Wood-Mizerilla Ruotsissa

Joka kerta, kun ruotsalainen yrittäjä David Virén valmistaa laudan Wood-Mizer-höyläkoneellaan, hänestä tuntuu kuin olisi saanut uuden oppitunnin puusta. ”Puun työstäminen on muutakin kuin vain työtä. Se on oppimisprosessi, josta voi saada paljon tyydytystä”, hän selittää.

Siirrettävä saha auttaa säästämään rahaa tukkikuljetuksissa

”Emme enää tarvitse traktoria vetämään tukkeja metsistä tai rekkaa kuljettamaan valmiita lautoja asiakkaalle”, kertovat Geronazzon veljekset, kiertävät sahayrittäjät Italiasta.

Uusi Video! Ole Ensimmäinen Ja Katso - Sahamestarin Lupaus!

Lapsesta asti puutöitä tehnyt ja nyt sahaa veljensä kanssa ylläpitävä sahamestari jakaa kokemuksensa puuhun perustuvan uransa eri vaiheista ja lupauksesta, joka liittyy hänen...

30 Vuotta Sahausta Walesissa Wood-mizerin Sahoilla

Entinen kokki vaihto alaa sahaajaksi ja kaksi ystävää ryhtyivät kulkemaan alueella siirrettävä saha mukanaan tarjoten räätälöityjä sahauspalveluita. Kuusi vuoden jälkeen David osti oman siirrettävän LT40-sahansa. ”Tämä tapahtui muistaakseni vuonna 1990”, muistelee David. ”Joten kyllä, olen työskennellyt Wood-Mizerin sahan kanssa yli 30 vuoden ajan.”

Tilaa uutiskirjeemme
Saat sähköpostipäivitykset erikoistarjouksista, uusista tuotteista ja kutsuista erikoistapahtumiin!