Rahtisahaajat

Puuntyöstön opettelu Wood-Mizerilla Ruotsissa

Joka kerta, kun ruotsalainen yrittäjä David Virén valmistaa laudan Wood-Mizer-höyläkoneellaan, hänestä tuntuu kuin olisi saanut uuden oppitunnin puusta. ”Puun työstäminen on muutakin kuin vain työtä. Se on oppimisprosessi, josta voi saada paljon tyydytystä”, hän selittää.

Siirrettävä saha auttaa säästämään rahaa tukkikuljetuksissa

”Emme enää tarvitse traktoria vetämään tukkeja metsistä tai rekkaa kuljettamaan valmiita lautoja asiakkaalle”, kertovat Geronazzon veljekset, kiertävät sahayrittäjät Italiasta.

Vahva nainen sahan ohjaustaulun ääressä

Bad Berka on pieni terveyskylpylä Saksan Thüringenissä. Täällä tapaamme Sandra Eulen, joka on ainoa naispuolinen sahaurakoitsija Saksassa. Kyseessä on kaunis ja tehokas vaaleaverikkö, jolla on sekä sydäntä että oikeaa henkeä.

Uusi Video! Ole Ensimmäinen Ja Katso - Sahamestarin Lupaus!

Lapsesta asti puutöitä tehnyt ja nyt sahaa veljensä kanssa ylläpitävä sahamestari jakaa kokemuksensa puuhun perustuvan uransa eri vaiheista ja lupauksesta, joka liittyy hänen...

30 Vuotta Sahausta Walesissa Wood-mizerin Sahoilla

Entinen kokki vaihto alaa sahaajaksi ja kaksi ystävää ryhtyivät kulkemaan alueella siirrettävä saha mukanaan tarjoten räätälöityjä sahauspalveluita. Kuusi vuoden jälkeen David osti oman siirrettävän LT40-sahansa. ”Tämä tapahtui muistaakseni vuonna 1990”, muistelee David. ”Joten kyllä, olen työskennellyt Wood-Mizerin sahan kanssa yli 30 vuoden ajan.”

Tilaa uutiskirjeemme
Saat sähköpostipäivitykset erikoistarjouksista, uusista tuotteista ja kutsuista erikoistapahtumiin!