Yritysuutiset

Wood-Mizerin ISO 9001 -standardien mukainen laadunhallintajärjestelmä

03.03.2023

Wood-Mizer otti yli 20 vuotta sitten käyttöön laadunhallintajärjestelmän sahanterien tuotantoa ja huoltopalveluja varten. Wood-Mizer sai ensimmäisen ISO 9001 -sertifikaatin 3. maaliskuuta 2003 brittiläiseltä sertifiointitoimistolta Lloyd's Register Quality Assurancelta, joka vahvisti, että yrityksessä käytössä oleva laadunhallintajärjestelmä on kansainvälisen ISO 9001 -standardin mukainen. Sittemmin sertifikaattia on päivitetty säännöllisesti, sillä Wood-Mizer toimittaa asiakkailleen jatkuvasti korkealaatuisia sahanteriä ja sahanterien huoltopalveluja.

Wood-Mizer Finlandin verkkokauppa valmiina tilauksellesi

31.01.2023

Tehdäksemme Wood-Mizer tuotteiden tilaamisen helpommaksi olemme avanneet verkkokaupan. Pystyt ostamaan teriä ja varaosia sahaasi verkkokaupastamme.

Wood-Mizerin tuotteet auttavat vastuullisen sahaustoiminnan opettamisessa

05.10.2022

Kestävä ja huolellisesti hallinnoitu puuraaka-aineiden käyttö metsästä kaadettuna lopputuotteisiin voi edesauttaa monipuolisten ja elinvoimaisten metsien säilymistä seuraaville sukupolville. Wood-Mizerin sahat auttavat ylläpitämään metsiä, puistoja ja muita viheralueita, jotka hyödyttävät sekä luontoa että ympärillä olevia yhteisöjä.

Wood-Mizerin siirrettävät sahat mahdollistavat kaupunkialueiden puiden tehokkaamman hyödyntämisen

02.02.2022

Wood-Mizer esitteli visionsa kaupunkialueiden puiden muodostaman arvokkaan raaka-aineen ympäristötehokkaaksi hyödyntämiseksi Glasgow'ssa marraskuussa 2021 pidetyssä YK:n COP26-konferenssissa.

Wood-Mizerin 40-vuotisjuhla

12.01.2022

Wood-Mizer, maailman johtava sahojen ja puuntyöstökoneiden valmistaja juhlii tänä vuotta 40-vuotista taivaltaan, jonka aikana yhtiö on toimittanut puuntyöstöön liittyviä koneita asiakkailleen ympäri maailmaa From Forest to Final Form®. Yhdysvalloissa pääkonttoriaan pitävä Wood-Mizerin asiakaskunta koostuu yli 100 000:sta sahan omistajasta kuudella eri mantereella ja yhtiön jälleenmyyjäverkostoon kuuluu yli 100 valtuutettua jälleenmyyjää, joista osa on toiminut jo viimeiset 40 vuotta, kuten Wood-Mizer.

Wood-Mizer Europe paketoi vuoden 2021 ja tekee suunnitelmia tulevaisuutta varten

29.12.2021

Kun vuosi lähestyy loppuaan, on aika tehdä yhteenveto sen ratkaisevista hetkistä ja laatia suunnitelma tulevalle vuodelle. Wood-Mizerin myyntijohtajan Krzysztof Kropidłowskin kanssa käytävässä haastattelussa pohdimme vuoden 2021 tapahtumia, tutkimme puuteollisuuden tilaa ja tarkastelemme huolellisesti yrityksen seuraavan vuoden suunnitelmaa.

Wood-Mizer Europe laajentaa tuotanto- ja toimistorakennustaan Puolassa

13.05.2021

Wood-Mizer Industries on hiljattain ottanut käyttöönsä Puolassa sijaitsevan tuotanto- ja toimistotilojen laajennuksen, jonka rakennustyöt aloitettiin heinäkuussa 2020. Pinta-alaltaan 2 600 m2:n uusi rakennus laajentaa yhtiön kokonaislattiapinta-alan vaikuttavaan 17 000 m2:iin. Uuden tehtaan työtila on suunniteltu tuotanto- ja suunnittelu-, tutkimus- ja tuotekehitys-, prototyyppi- ja työstö- sekä markkinointiosastoja varten.

Sahaajan paras valinta – alkuperäiset Wood-Mizerin TERÄT

31.03.2021

Haluatko tietää lisää vannesahanterien valmistuksesta? Tervetuloa videokierrokselle Wood-Mizerin tuotantolaitokseen.

Wood-Mizer ja MOReTENs yhdistävät parhaat voimansa yhteen puuntyöstökoneiden edelleenkehittämiseksi

24.03.2021

Nuoren pojan puuntyöstöunelmasta kahden suuren puuntyöstölaitteiden valmistajan menestykselliseen yhteistyöhön - Bo Mårtensson, ruotsalaisen MOReTENsin perustaja, pohtii, miten unelmat voidaan muuttaa teoiksi, puu lopputuotteiksi ja innovatiiviset muotoilut jatkuvaksi kasvuksi ja kehitykseksi.

Wood-Mizer juhlii 30 vuoden taivaltaan Euroopan markkinoilla

23.09.2020

Puu on yksi arvokkaimmista luonnonmateriaaleista, jonka avulla yhteiskunta voi rakentaa paremman maailman miljoonille ihmisille. Wood-Mizer kehittää ja toteuttaa innovatiivisia ratkaisuja, joiden ansiosta puunjalostusyritykset voivat kasvaa ja tuottaa voittoa. Tämä tarkoittaa, että Wood-Mizerin laitteilla tarvitaan vähemmän puuta puuntyöstöön ja metsiin jää enemmän puita kasvamaan.

Tilaa uutiskirjeemme
Saat sähköpostipäivitykset erikoistarjouksista, uusista tuotteista ja kutsuista erikoistapahtumiin!