Hirsirakentajat

Vahingosta intohimoksi: Zygmunt Kossin matka puusepänverstaasta menestyväksi yrittäjäksi

Puolalainen yrittäjä Zygmunt Koss kertoo, kuinka hän löysi intohimonsa puutöihin ja kuinka hän saavutti menestystä liiketoiminnassa oikean teknologian ansiosta. "Voisi sanoa, että päädyin puusepäntyöhön vahingossa; en suunnitellut tätä," sanoo pomeranialainen yrittäjä Zygmunt ..."

Ainutlaatuisen puukappelin rakentaminen maatilalle Yhdysvalloissa

"Olen ollut rakennusalalla 40 vuotta ja olen rakentanut monenlaista vuosien varrella. Mutta mielestäni tämä kappeli on parasta, mitä olen koskaan tehnyt", sanoo Bill Miskiman, maatilan omistaja Connecticutissa ja yksi niistä, jotka olivat mukana luomassa ainutlaatuista Trinity Knot -kappelia.

Kaksi veljestä Ruotsista pyörittävät menestyksekkäästi rakennus- ja puusepänverstastaan

Göran ja Lennart Ståhl valmistavat puusepäntuotteita ja toimittavat paikallisille asiakkaille laadukasta puutavaraa talojen rakentamiseen ja viimeistelyyn Ruotsissa. Veljekset luottavat ensisijaisesti Wood-Mizerin puuntyöstökoneisiin, mukaan lukien MP260 nelikutterihöylään ja MP160 oiko-tasohöylään.

Tammen sahaamista Wood-Mizerin LX50-sahalla Alankomaissa

Bob Otten pyörittää hollantilaisessa Luttenin kylässä sijaitsevaa omaa The Otten Sawmill -nimistä yritystään. Tammea hienompaa puuta ei ole olemassa tälle käsityöläiselle, joka suhtautuu työhönsä syvän intohimoisesti. Tammi sopii täydellisesti aitojen heinäseipäiden, maalaismaisten latojen, perinteisten kattorakenteiden ja muiden tuotteiden valmistukseen. Bob Otten valvoo koko prosessia - puiden kaatamisesta ja sahauksesta itse rakentamiseen.

Entinen sähköasentaja rakensi unelmakodin Kanadaan

Nathan Shewchuk toteutti elinikäisen unelmansa oman kodin rakentamisesta kahdeksan vuoden kovalla työllä ja omistautumisella yhdessä muutaman apulaisen ja Wood-Mizerin siirrettävän sahan avulla.

Perheyrityksen kehittäminen Wood-Mizerin sahoilla Cote d'Azurilla, Ranskassa

Spinelli Palanca Services -yrityksellä on yli sadan vuoden kokemus puunkorjuusta, raivauksesta, karsinnasta ja kaadosta. Perheyritys perustettiin vuonna 1912, ja sitä on kehitetty sukupolvien ajan. Vuonna 2014 yrityksen otti haltuunsa kaksi intohimoista puutyöntekijää - Sebastien Spinelli ja hänen kumppaninsa Cyril Palanca - jatkaakseen perheen perintöä ja säilyttääkseen samalla palvelun parhaan laadun.

Tammen sahaamista Wood-Mizerin koneilla Walesissa

Vuonna 2023 vuosittaiset Wood-Mizer-asiakaspäivät pidettiin Oak Frame Company -yhtiön tiloissa Saint Asaphissa, Pohjois-Walesissa. Simon Belfield, intohimoinen sahuri ja yrityksen omistaja, on erikoistunut erilaisten tammi- ja lehtikuusituotteiden valmistukseen, mukaan lukien valmiit mökit, huvimajat, autotallit ja puutarhavajat, mutta ennen kaikkea - tammikatot, kehykset ja rakenteet. ”Nautin aina työskentelystä puun parissa”, kertoo Simon. ”Puu viehättää kaikkia. Sillä on niin paljon loppukäyttöä. Se on loppujen lopuksi ilmiömäinen tuote."

Paimenmökkien rakentaminen Wood-Mizerin koneilla Ranskan Alpeilla

Laadukkaiden paimenien hirsimökkien rakentamisen ohella Ranskan Alpeilla Plan du Verdonissa toimiva puuseppä Aleksander Salicis käyttää paikallista puuta tarjotakseen puusepänpalveluita ja -tuotteita asiakkailleen. Aleksander käyttää useita Wood-Mizerin koneita Salicis Charpente -nimisessä sahaus- ja puuntyöstöyrityksessään.

Puutavaran sahaus mökkeihin Michiganissa

Michiganissa sijaitsevan Backwoods Lumber -yhtiön omistaja Steve Kesti muistelee kiinnostuneensa puutöistä ensimmäisen kerran jo lapsuudessa. ”Lapsesta asti halusin rakentaa mökin metsään”, Steve muistelee. Hänen isänsä oli puuseppä, ja käytyään puuseppäkurssin lukiossa Steve seurasi isänsä jalanjälkiä tullakseen itsekin puusepäksi. "Työskentelin aluksi puuseppänä, kunnes lopulta aloin rakentamaan taloja muille ihmisille", Steve sanoo.

Inspiroiva projekti Kanadassa: Vierasmökin rakentaminen puronäköalalla

Patikoimalla lyhyen matkan pientä kävelysiltaa pitkin Andrew Koesslerin päämökiltä, joka sijaitsee Brittiläisessä Kolumbiassa, Kanadassa, tuo meidät hänen viimeisimmän luomuksen äärelle - pittoreskin puron rannalla olevan parvella ja kaksoisvuoteella varustetun parven, alakerran istumatilan ja pienen juoksevalla vedellä varustetun keittiön sisältävän vierasmökin luo.

Tuotteet 1 - 10 kokonaismäärästä 17

Page
Tilaa uutiskirjeemme
Saat sähköpostipäivitykset erikoistarjouksista, uusista tuotteista ja kutsuista erikoistapahtumiin!